Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Vindeln

Körde fort genom Lillsele

Publicerad 5 april 2012 (uppdaterad 5 april 2012)

Vindeln 4 000 kronor i böter föreslår åklagaren för den personbilsförare som körde 106 kilometer i timmen på en 70-sträcka genom Lillsele i  Vindelns kommun.

Föraren, en man 53-årig man från Umeåområdet, erkänner fortkörningen som gjordes på E12. Han åtalades på torsdagen.

Andra läste även:

Maktskifte i Vindeln

Vindeln Det ser ut att bli maktskifte i Vindeln då alliansen backar. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet ökar med varsitt mandat. ?

S och M rasade mest i landstingsvalet

Vindeln Socialdemokraterna i landstinget förlorar tre mandat. Någon större förändring mellan Alliansen och de rödgröna blev det dock inte. Däremot… ?

Tomma SD-stolar i sex kommuner i Västerbotten

Vindeln Sverigedemokraterna tar mandat i fullmäktige i flera kommuner i Västerbotten. Men de har inte representanter överallt, vilket kommer att… ?

Så röstar folket i Västerbotten

Så röstar folket i Västerbotten

Vindeln Se hur kommunerna i länet röstar i kommun- landstingsvalet och riksdagsvalet. Här uppdateras kontinuerligt antalet röster i kommunvalen i… ?

Flera skogsbränder i länet

Vindeln Räddningstjänsten har ryckt ut för att bekämpa skogsbränder på flera platser i länet. Strax före klockan halv tre på söndagseftermiddagen… ?