Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele
Jan Johansson

Klädhandlare i ett halvt sekel

Publicerad 16 mars 2012

Lycksele I dagarna firar klädhandlare Hasse Lindehall 50 år i samma företag i Lycksele.

Klädkarriären startade han som 16-åring. Sedan 1977 driver han Öhmans kläder i egen regi. Jubileet firades på plats i affären under torsdag och fredag.

  • Lotus

    En levande legend i Lycksele och farsans favoritförsäljare (han handlade endast på Öhmans och av Hasse). Hoppas de sätter igång neonskylten igen som ”pulserade” torget under kvällarna på 80-talet….

  • Solveig Ingemarsson

    Grattis från en nöjd kund – boende i Västerås – men på besök i Lycksele då och då! Har alltid varit imponerad över denne trevlige man, som bara genom en blick kan se vad t.ex. min man har för storlek på sina byxor samtidigt som han lyssnar på vad kunden önskar. Alltid lika glad och trevlig – oavsett vilken tid på året jag besöker butiken.
    Hälsningar från Solveig i Västerås
    och mannen Björn född och uppvuxen i Lycksele

Bil mitt i rondellen

Bil mitt i rondellen

Lycksele I Lycksele har det blivit populärt med utsmyckningar i den norra rondellen där E12 och väg 365 möts. Nu har en stor bil fått ta plats i… ?

Spansk hetta till länet

Spansk hetta till länet

Lycksele Efter en vädermässigt trist försommar tycks nu äntligen värmen ha kommit till Västerbotten. De närmaste dagarna kan länsborna avnjuta… ?

Två åtalas för misshandel med yxa

Lycksele De två männen tog sig in i villan på Furuvik i Lycksele och sparkade och slog sina offer, bland annat med en yxa. Nu åtalas de för grov… ?

Programmen - det här betyder alla förkortningar

Lycksele Det här betyder alla förkortningar:
Förkortning Program
AHADM administration, handel och varuhantering
BA Bygg- och… ?

Lista: De kom in på gymnasieskolorna

Lista: De kom in på gymnasieskolorna

Lycksele Nu är alla gymnasieintagningar klara. Kolla in hela listan skola för skola – med alla namn. Klicka dig fram på länkarna… ?