Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Lycksele
Jan Johansson

Klädhandlare i ett halvt sekel

Publicerad 16 mars 2012

Lycksele I dagarna firar klädhandlare Hasse Lindehall 50 år i samma företag i Lycksele.

Klädkarriären startade han som 16-åring. Sedan 1977 driver han Öhmans kläder i egen regi. Jubileet firades på plats i affären under torsdag och fredag.

  • Lotus

    En levande legend i Lycksele och farsans favoritförsäljare (han handlade endast på Öhmans och av Hasse). Hoppas de sätter igång neonskylten igen som ”pulserade” torget under kvällarna på 80-talet….

  • Solveig Ingemarsson

    Grattis från en nöjd kund – boende i Västerås – men på besök i Lycksele då och då! Har alltid varit imponerad över denne trevlige man, som bara genom en blick kan se vad t.ex. min man har för storlek på sina byxor samtidigt som han lyssnar på vad kunden önskar. Alltid lika glad och trevlig – oavsett vilken tid på året jag besöker butiken.
    Hälsningar från Solveig i Västerås
    och mannen Björn född och uppvuxen i Lycksele

Lyckselebo får svensk idrotts högsta utmärkelse

Lyckselebo får svensk idrotts högsta utmärkelse

Lycksele Elving Björck i Lycksele får svensk idrotts högsta medalj. I morgon tar han emot Riksidrottsförbundets högsta utmärkelse i guld i samband… ?

Två trafikpoliser ska täcka hela länet

Två trafikpoliser ska täcka hela länet

Lycksele Bara två trafikpoliser ska jobba i länet under delar av sommaren, men det är bara en del av missnöjet över den nya polisorganisationen. Nya… ?

Polishundar på bettet i Lycksele

Polishundar på bettet i Lycksele

Lycksele STOR POLISÖVNING. Under veckan pågick en stor polisövning i Lycksele där hundpatruller från Jämtland, Västerbotten och kriminalavdelningar… ?

Regnigaste maj någonsin

Regnigaste maj någonsin

Lycksele Den väderleksmässigt förfärliga maj är snart över och nu har vi det svart på vitt: alla tiders regnrekord är slaget med bred marginal.
Det… ?

Emma trivs som fisken på topp

Emma trivs som fisken på topp

Lycksele När Emma var yngre var hon målvakt, men efter en bruten arm bytte hon i stället till forward. Något som visat sig vara ett suceébyte, hon… ?