Ny användare

Få tillgång till alla nyheter på vk.se genom att starta en prenumeration idag. Du som redan prenumererar på papperstidningen kan aktivera ditt kostnadsfria digitala konto, VK+.

Klicka här för mer information.

Logga in

Umeå

Samboparet om första dagen i huset

Publicerad 29 augusti 2011

Umeå VK och VF och nu blivit sambos och flyttat in i nyrenoverade lokaler på Västerslätt.

Häng med till redaktionen och hör chefredaktörerna om samarbetet.

Läs mer om samarbetet i tisdagens VK.

Andra läste även:

 • peder

  Jag tycker att det spelar ingen roll vad tidningarna trycker på VK eller VF .Det som är problemet är att de journalister eller vad dom kallar sig hämtar bara gamla nyheter på tingsrättens dagordning eller gör kassa repotage om ingenting.Om en stor nyhet kommer så är dom bara två efter kvällstidningarna. Peder

 • Arne Andersson

  Men, att göra sig av med tjugo medarbetare och att framställa detta som ett lyft för VK och VF, det är väl ändå så nära bedrägeri man kan komma.

  Bättre då att säga som det är, att nöden tvingar oss till detta.

  Jag finner det ytterligt tveksamt att göra detta. Det vore ju ändå mera barmhärtigt att helt slå samman tidningarna.

  Hur illa ska icke medarbetarna fara genom denna låtsasredaktion som rent illusoriskt ska producera tvenne tidningar i skepnad av en….

 • Lars

  Egentligen är det inte så svårt att begripa varför man låter VF finnas kvar. Presstödet, de närmare 15 miljoner av våra skattepengar, som årligen pumpas in i ?mediahuset? är det som håller tidningen vid liv. Utan dessa slantar så skulle tidningen(VF) snabbt försvinna.

Bristande kvalitet på utbildningar

Umeå Nu ifrågasätts åtta specialistsjuksköterskeexamina vid Umeå universitet. Universitetskanslersämbetet ifrågasätter 70 procent av landets… ?

Sjöstedt om löftet

Sjöstedt om löftet

Umeå Hör Jonas Sjöstedt (V) om löftet om Norrbotniabanan. ?

Erkänner bruk av hasch

Umeå En Umeåbo misstänks för att ha använt hasch och stäms för detta. ?

Norrbotniabanan i budget

Norrbotniabanan i budget

Umeå Jonas Sjöstedt, Vänsterpartiets gruppledare, meddelar att nu ska Norrbotniabanan byggas. Enligt Vänsterpartiet ska de ha fått igenom… ?

Solceller på huvudkontor

Umeå I början av oktober påbörjades installationen av solceller på Umeå Energis fastighet i centrala Umeå. Installationen består av två… ?

Tyck till om Umeå
Applåden från Umeå