Björklöven

Trotjänaren vänder hem till Löven

Publicerad 15 februari 2017 (uppdaterad 15 februari 2017)

Björklöven Han har inte spelat med Björklöven i allsvenskan sedan 2013-14, men på onsdagen blev det klart att Alexander Sundström vänder hem till Björklöven.
– Vi vill bredda backsidan inför avslutningen och dessutom kan Alexander användas som både center och ytterforward. Vi kommer få nytta av det stora lövenhjärta som Alexander besitter när vi går in säsongens slutskede, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

Alexander Sundström fick inget nytt kontrakt med Björklöven efter säsongen 2013-14 och har därefter spelat tre säsonger med danska Herlev Eagles. den senaste säsongen har det blivit 16 (3+13) poäng på 31 matcher för danskarna. På onsdagen meddelade dock klubben på sin hemsida att Alexander Sundström avslutar sitt kontrakt med klubben och vänder hem till Björklöven.

– Alexander Sundström avslutar sina tre säsonger i Herlev och drar till sin hemstad för att spela med Björklöven. Det ger honom möjligheten att spela hela vägen till april ifall laget skulle hamna i kvaspel. Sundström har varit mycket lojal mot Herlev och vi tyckte att det var logiskt att ge honom den här möjligheten då moderklubben hörde av sig, skriver Herlev på sin hemsida.

  • Realist

    Man kan inte annat än fundera. Är han mindre skadebenägen nu än när han for ( fick gå )???

  • Andreas Larsson

    Om man får tro statistiken i år så verkar han vara hel och har väl spelat 95% av matcherna. Vet dock inte själv hur dålig danska ligan är men så mycket sämre än dom som spelar i Löven nu kan han väl inte vara eller?

Sport
Följ Iksu-Malmö här

Live 18.30: Följ Iksu-Malmö här

Innebandy Iksu har 2-0 i matcher mot Malmö och kan bli klart för semifinal i kväll. Följ vår liverapport från matchen här. ?

EXTRA
Vill värva Dalenikon

Bekräftar: Vill värva Dalenikon

Innebandy ”Kriget” på planen är över – nu börjar det på sidan om. ”Jag kommer att kontakta Ketil Kronberg”. ?

 &quotInte ens pratat"

"Inte ens pratat"

Björklöven Fagervall förvånas av SHL-klubbens uttalande. ?

Avslutar karriären

Avslutar karriären

Björklöven Stefan Öhman avslutar sin spelarkarriär och får nu en ny roll i Björklöven. ?

&quotSka vara en röd tråd"

Öhman: "Ska vara en röd tråd"

Björklöven Stefan Öhman ska styra upp fysträningen från U16 och upp till A-laget. ?

Fler förändringar i Löven

Björklöven Björklöven förändrar ytterligare i organisationen inför den kommande säsongen. ?