Björklöven

Trotjänaren vänder hem till Löven

Publicerad 15 februari 2017 (uppdaterad 15 februari 2017)

Björklöven Han har inte spelat med Björklöven i allsvenskan sedan 2013-14, men på onsdagen blev det klart att Alexander Sundström vänder hem till Björklöven.
– Vi vill bredda backsidan inför avslutningen och dessutom kan Alexander användas som både center och ytterforward. Vi kommer få nytta av det stora lövenhjärta som Alexander besitter när vi går in säsongens slutskede, säger Björklövens tränare Joakim Fagervall.

Alexander Sundström fick inget nytt kontrakt med Björklöven efter säsongen 2013-14 och har därefter spelat tre säsonger med danska Herlev Eagles. den senaste säsongen har det blivit 16 (3+13) poäng på 31 matcher för danskarna. På onsdagen meddelade dock klubben på sin hemsida att Alexander Sundström avslutar sitt kontrakt med klubben och vänder hem till Björklöven.

– Alexander Sundström avslutar sina tre säsonger i Herlev och drar till sin hemstad för att spela med Björklöven. Det ger honom möjligheten att spela hela vägen till april ifall laget skulle hamna i kvaspel. Sundström har varit mycket lojal mot Herlev och vi tyckte att det var logiskt att ge honom den här möjligheten då moderklubben hörde av sig, skriver Herlev på sin hemsida.

  • Realist

    Man kan inte annat än fundera. Är han mindre skadebenägen nu än när han for ( fick gå )???

  • Andreas Larsson

    Om man får tro statistiken i år så verkar han vara hel och har väl spelat 95% av matcherna. Vet dock inte själv hur dålig danska ligan är men så mycket sämre än dom som spelar i Löven nu kan han väl inte vara eller?

Sport
Elitidrottsman körde drograttfull

Elitidrottsman körde drograttfull

Sport Elitidrottsman från länet stoppades av polis – döms för ytterligare brott. ?

 &quotEtt måste nu"

Johnsson:
"Ett måste nu"

Sportkrönikor Det går att reparera en dålig start men det blir svårare för varje missad chans, skriver Sportens krönikör. ?

Sveriges hopp

VM-magazinet: Sveriges hopp

Längdskidor Vad var det som hände? Fiaskot analyseras – och Sporten blickar framåt. ?

Artikeln innehåller ett bildspelBildspel
Fler kommer undan

Forskare: Fler kommer undan

Längdskidor Senaste VM i Lahtis slutade med en skandal – men pågående mästerskap är knappast ”rent”. ?