Innebandy

Thorengruppen vann tät match

Publicerad i söndags kl 18.58 (uppdaterad i söndags kl 19.13)

Innebandy Thorengruppen välkomnade på söndagseftermiddagen Helsingborg i något som visade sig bli en riktigt tajt tillställning.
– Det var otroligt sköna poäng, säger Jonas Landström i filmklippet ovan, men han kunde efter tre mål inte lova någon ödmjukhet i omklädningsrummet.

Hemmalaget började matchen ganska bra och vaskade fram ett antal heta målchanser. Under en avvaktande Helsingborgsutvisning kunde också Jonas Landström, helt rättvist, peta in 1-0. Hemmalaget såg också ut att gå till paus med en rättvis ledning, men 19.40 kvitterade gästerna.

Den andra perioden kontrollerades inledningsvis av gästerna och hemmalaget hade svårt att få tag på sina motståndare. Något mål blev det dock inte och dryga tio minuter in i perioden kunde i stället Peter Reinholdt göra viktiga 2-1. Gästerna kvitterade visserligen i powerplay, men det var hemmalaget som gick till periodpaus inför sista perioden med ledning 3-2.

Den ledningen blev dock kortvarig sedan gästerna kvitterat ganska omgående i avslutningsperioden. Jonas Landström, med sitt tredje mål för dagen, satte dock åter Thorengruppen i förarsätet efter dryga åtta minuter i den sista perioden. Och när Peter Reinhold, från i princip ingen vinkel alls, gjorde sitt andra mål för dagen tog sig inte Helsingborg i kapp.

Slutresultatet skrevs dock till 7-6 efter att Adam Kimström och Linus Holmgren gjort var sitt mål i öppen bur och gästernas chansat med en man mer på banan. 7-6 kom dock med bara tre sekunder kvar, och riktigt spännande var det aldrig.

 

 

 

Dalen tog poäng på Gotland

Innebandy IBK Dalen som kämpar för att klara superligakontraktet fick med sig en viktig… ?

Streckstridsderbyt

Streckstridsderbyt

Innebandy Tredje Umeåderbyt i herrarnas SSL avgörs på söndagen. Dalen har vunnit de två… ?

Thorengruppen klara för SSL-kval

Innebandy Thorengruppen besegrade Notviken och blev därmed kval-klara.
TG: Frida Eriksson… ?

Örnsköldsvik chockade Rig Umeå

Innebandy Rig Umeå åkte på en tuff start när de gästade Örnsköldsvik
Örnsköldsvik –… ?

Vinst för IKSU Ungdom på bortaplan

Innebandy I lördagens match mellan Kalix och IKSU Ungdom vann bortalaget IKSU… ?